güvenli mi?

Forum Etki

Administrator
Yönetici
Tepki
0
merhaba, bir mısır seyahati planladım ama halen kesin değil. B1 düzeyindeki (fusha) arapçamı daha ilerletmek için ve doğal yollarla öğrenmek için.
ama son zamanlarda orda yaşam nasıl sizce (burdan sanırım kalemşör rumuzlu üye gitmiş olabileceğine ihtimal verdim) yani son 10 yılda. Evet son 10 yılda yaşananlardan aceba dedim çünkü haberlerde çok hüzünlü şeyler de okduk Mısır ile ilgili.
yalnız ben gidersem 2 -2.5 ay kalmayı planlıyorum.
işin aslına bakarsanız kendi kendime de öğrenebiliyorum (zaten Kuran'ı kerimi çok güzel ouyabildiğimi düşünüyorum)
yinede hem oraları görmek hem de doğal yollardan öğrenmeye istekli olduğum için böyel bir şey düşündüm.

fikirleriniz nelerdir , özellikle varsa gitmiş arkadaslar belirtsinler . birde fikriniz olumlu ise ve tecrübe etmişseniz uçak biletini şimdiden alsam (dönüş dahil) hatalı mı hareket etmiş olurum (şunu düşündüm yani bir acil karar ile dönmek durumunda kalırsam aceba dedim...)

mısırlı biri ile tanıştım bu arada sosyal ağlar üzerinden , o ingilizce öğrenmek istiyor ben de arapça evinde bir oda verecek ve ben belli bir ücret ödeyeceğim bunun için.

planım bu şekilde kabaca.

teşekkürler şimdiden.
Kaynak :